Buduća ministarka Miščević: Uložiću sve svoje znanje, iskustvo i rad

Buduća ministarka za evropske integracije Tanja Miščević poručila je da će uložiti sve svoje znanje, iskustvo i rad da opravda poverenje koje joj je ukazano.

"Velika mi je čast ukazana predlogom mandatarke i predsednika da kao ministar učestvujem u evropskim integracijama Srbije. Zahvaljujem im se na tome. Uložiću sve svoje znanje, iskustvo i rad da opravdam njihovo poverenje", rekla je Miščević za Tanjug.

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) prihvatilo je danas predlog mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić sa jednim uzdržanim glasom, saopštio je danas lider stranke Aleksandar Vučić.

Među predloženim ministrima je i Tanja Miščević koja je od 2013. do 2019. godine predvodila pregovarački tim Srbije za pregovore o članstvu u Evropskoj uniji, nakon čega je prešla na poziciju zamenice generalne sekretarke Regionalnog saveta za saradnju.

  • Banderaš

    23.10.2022 16:12
    Zamlate
    Ko nema šta da radi-bude ministar !!
  • Mr.M

    23.10.2022 14:49
    Zar ova nije bila istaknuta članica žutih?
  • nema

    23.10.2022 14:43
    Tanja je veliki strucnjak za EU ali mislim da ce ovim samo da sroza svoj ugled. Nema evropskih integracija dok drzavu vodi sns.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.