Državljanin Srbije umro u pritvoru u Crnoj Gori

Srpski državljanin, pritvorenik u Istražnom zatvoru, umro je u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija te države.
Državljanin Srbije umro u pritvoru u Crnoj Gori
Foto: Pixabay

Pritvorenik M.M. (65),  preminuo je oko 13.30 časova, saopšteno je iz UIKS.

M.M. je bio smešten u Istražnom zatvoru u sobi u kojoj se nalazilo sedam pritvorenika, prenele su podgoričke Vijesti.
 
"U vreme predviđeno za boravak na otvorenom prostoru - šetnju, četiri pritvorenika su izašla iz sobe kako bi iskoristila tu mogućnost, dok su tri pritvorenika ostala u sobi, od kojih je jedan bio M.M", naveli su iz UIKS-a.
Navode da je, prema rečima pritvorenika, M.M. ušao u toalet, gde se dugo zadržao, a pošto nije odgovarao na pozive, pritvorenici su pozvali obezbeđenje, koji su ga pronašli u toaletu u besvesnom stanju.
 
M.M je hitno transportovan u Klinički centar Crne Gore o čemu je obaveštena Uprava policije i ostale nadležne institucije, u cilju preduzimanja radnji iz njihove nadležnosti, te utvrđivanja tačnog uzroka smrti pritvorenika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.