VIDEO: Brnabić iznela svoj ekspoze na 76 strana

Poslanici Skupštine Srbije započeli su posebnu sednicu, a na dnevnom redu je izbor nove Vlade Srbije na čijem čelu će se treći put naći Ana Brnabić.
Premijerka na početku zasedanja predstavlja svoj ekspoze na 76 stranica i podeljen u nekoliko celina.
Kako je saznala Beta, prioriteti vlade koji će danas biti predstavljeni su nova energetska politika, obrazovanje i nauka, moderno zdravstvo, nastavak digitalizacije i zaštita životne sredine.
Premijerka će govoriti i o vladavini prava, borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, jačanju odbrambene moći Srbije, Kosovu, očuvanju nezavisnosti, dijalogu i medijima, populacionoj politici i ravnomernom regionalnom razvoju.
 
Početne teme ekspozea su makroekonomija, transportna infrastruktura, poljoprivreda, turizam, kultura i sport.
 
Na kraju ekspozea, premijerka će predložiti i novi kabinet, koji će pored premijerke imati još 28 ministara od kojih su trojica bez portfelja.
 
  • zztop

    25.10.2022 13:59
    Aman ljudi zašto tako opširno , bojim se da ana to neće moći pročitati i razumeti...
  • Ns

    25.10.2022 13:52
    Pravi naslov
    Brnabić iznosi Vučićev ekspoze na 76 strana.
  • Lucifer

    25.10.2022 13:46
    Kakav horor za one koji moraju sa slušaju 76 strana Brnabine dikcije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija