AuB.rs - Najbolji domaći sajt za iznajmljivanje i izdavanje apartmana u Novom Sadu

Biznis koji se vrti oko apartmana cveta, bilo da ste gost ili ih dočekujete.
Kvalitetna usluga na obe strane pola je posla, Apartmani u Beogradu jasan su pokazatelj toga. Dobro pozicionirane stranice, besprekoran odnos sa vlasnicima i gostima, konstantno napredovanje i proaktivan pristup akviziciji apartmana - recept su za uspeh ove buking platforme sa imenom koje može zavarati. 
Kvalitetna usluga na obe strane pola je posla, Apartmani u Beogradu jasan su pokazatelj toga. Dobro pozicionirane stranice, besprekoran odnos sa vlasnicima i gostima, konstantno napredovanje i proaktivan pristup akviziciji apartmana - recept su za uspeh ove buking platforme sa imenom koje može zavarati. 
Zašto su Apartmani u Beogradu najbolja domaća platforma za rezervaciju smeštaja? 
 
Kada je opcija smeštaja stan na dan doživela prvobitni bum u Beogradu, Apartmani u Beogradu imali su i više nego pune ruke posla. Odmah iza prestonice, Novi Sad se istakao kao plodno tlo za ovaj tip poslovanja, te su pokretači platforme odlučili da iskoriste svoje iskustvo i krenu u osvajanje Vojvodine. 
 
Ovaj sajt tu je da osigura glatku komunikaciju i bude spona između vas koji izdajete apartmane i vas koji ste u potrazi za njima. Preko deset godina iskustva u ovom poslu dovoljna je garancija da će AuB.rs tim pružiti besprekornu i kvalitetnu i uslugu i saradnju. 
 
Apartmani u Beogradu jedina su domaća platforma koja poseduje sopstveni rezervacioni sistem, što omogućava vlasnicima apartmana da prate svoje rezervacije i vode biznis na vrhunskom nivou, a gostima da vide relevantnu i ažuriranu ponudu. 
 
Rezervacioni sistem se ističe kao prednost za obe strane, u nastavku saznajte zbog čega još ovaj internet prostor nosi epitet savršene spone između gosta i vlasnika apartmana.
 
Oglasite apartman u nekoliko koraka - Povećajte zaradu i do 100 odsto 
 
U nastavku navodimo prednosti koje se odnose na vlasnike apartmana i zbog kojih već danas treba da se oglasite na platformi Apartmani u Beogradu:
 
- Bez obzira na koliko se drugih platformi oglašavate, osmislili su način da vam usklade kalendare bez muke, te omoguće da savršeno poslujete i primate veliki broj rezervacija bez dodatnih poteškoća.
 
- Iskustvo u digitalnom marketingu postavilo je stranice sajta na početnu poziciju Google-a, što donosi više od 10.000 poseta mesečno na stranici: Stan na dan Novi Sad.
 
- Osim oglašavanja apartmana na sajtu, tim će dati sve od sebe da doprete do što većeg broja gostiju uz redovnu promociju na društvenim mrežama, domišljat e-mail marketing i plaćenu promociju. 
 
- Za savršenu saradnju i dobro poslovanje možete se osloniti i na korisničku podršku - iskusan tim koji se bavi komunikacijom sa vlasnicima i gostima, te nudi najbolja rešenja za smeštaj i rešava sve probleme. Podrška je dostupna praktično uvek: svakim danom od 8 do 23 časa. 
 
- Za što bolje poslovanje osimišljen je Vodič za vlasnike - stranica na sajtu koja pokazuje kako da uredite stan da bude po meri gostiju, na koji način da osmislite svoj cenovnik, kako da uđete u rutinu ažuriranja kalendara, te koja vas vodi sve do zakonskih regulativa i relevantih iskustava. Pored pisane forme, tu je i video intervju sa vlasnicima koji se ističu zbog svoje marljivosti i ažurnosti.
 
 
- A kako funkcioniše plaćanje? Oglašavanje je besplatno sve dok ne dođe do rezervacija. Apartmani u Beogradu uzimaju procenat, a praktično vode biznis umesto vas. 
 
Kako oglasiti smeštaj - Par klikova i nekoliko minuta
 
Odmah ćemo adresirati - oglašavanje je izuzetno jednostavno. Na početku će vam svaka nedoumica biti otklonjena zahvaljujući nizu vodiča koji vas prate u korak u ovom procesu. Potrebno je samo da posetite stranicu - Oglasi smeštaj, ispratite formu i gledate kako vam biznis raste. 
 
Pronađite savršen apartman uz naprednu pretragu i ažurirane informacije 
 
Skratite vreme koje provedete listajući internet stranice kojima se ne vidi kraj i pozivajući vlasnike apartmana, koji nisu uvek u prilici za razgovor. Rezervacija stana na dan u Novom Sadu kroz sajt Apartmani u Beogradu daće vam odgovore na sva pitanja. 
 
Zašto izabrati AuB.rs za rezervaciju apartmana u Novom Sadu? Pogledajte najvažnije razloge:
 
- Izbor apartmana je širok i raznovrstan - idealan da odgovori na sve vaše želje i prilagodi se vašim mogućnostima. 
 
- Rezervacija može biti instan ili na upit. Nećete osetiti veliku razliku između ove dve opcije, a tu se vraćamo na stručnost tehničke podrške. Agenti zaduženi za komunikaciju brzo će vam dati odgovor, ali pronaći i dodatne preporuke ako ste izabrali apartmane koji su zauzeti.
 
- Apartmani su predstavljeni kroz fotografije i opis, gde je vrlo jasno naznačena kvadratura i cenovnik. Mapa koja ih prati tačno pokazuje lokaciju na kojoj se jedinica nalazi, pa tako nećete morati da mozgate o udaljenosti od najznačajnijih atrakcija.  
 
- Plaćanje takođe nikad lakše - novac uručite direktno vlasniku prilikom preuzimanja ključa ili platite mali depozit pred sam dolazak. 
 
- Tražite stan na dan u Novom Sadu koji ima đakuzi i dve spavaće sobe? Želite apartman u kom je dozvoljeno pušenje, ali ne i boravak kućnih ljubimaca? Znači vam da budete blizu Dunavskog parka ili dolazite u Novi Sad sa velikom ekipom? Uzdajte se u filtere i sa pažnjom dizajnirane stranice koje vas vode do apartmana po želji. A kada se "lomite" između više apartmana, okrenite se ocenama i komentarima i probajte tamo da nađete odgovor. 
 
Da li biste poverili svoj bizinis ili dobar odmor nakon aktivnog razgledanja grada sajtu Apartmani u Beogradu? Niz zadovoljnih vlasnika i još veći broj zadovoljnih gostiju na strani je ove domaće buking platforme. Stan na dan Novi Sad sa razlogom je jedna od najposećenijih stranica na ovom sajtu, a pred vašu sledeću posetu Srpskoj Atini uverite se i sami zašto je to tako. 

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.