Tepić: Zorana Mihajlović može da bude "svedok saradnik"

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić je rekla da za tu stranku, bivša ministarka Zorana Mihajlović, može, eventualno, da bude "svedok saradnik".
Tepić: Zorana Mihajlović može da bude "svedok saradnik"
Foto: 021.rs

Tepić je, upitana da li je moguća saradnja s Mihajlović, za današnji list Nova odgovorila da je SSP godinama tražila ostavku Mihajović, te da je ona na sve odgovarala uvredama i arogancijom.

Prema njenim rečima, Mihajlović je tada mislila da je nedodirljiva i nesmenjiva.

"Što se SSP tiče, gospođa Mihajlović može eventualno da posluži kao svedok-saradnik, pa i kao okrivljeni, jer su njeni nalozi i potpisi na najštetnijim ugovorima za Beograd i Srbiju, od projekta Beograd na vodi do potpunog sloma energetskog sistema", rekla je ona.

  • @PAJO PAPAK

    01.11.2022 08:44
    evo
    ona je iz G17, može da svedoči samo putem video linka (sa sigurne destinacije), ako bilo koji sud to prihvati. čovek bio magistar u SFRJ on sigurno zna hehe!ovo što sad 24h kucka , samo vežba kucanje za doktorat hehe!
  • R49

    31.10.2022 17:30
    Ništa bez računice
    Zorana može da bude svedok ako se dobro preračunala na kojoj strani će da ostane.
  • Lucifer

    31.10.2022 15:01
    Zar nije
    Svedokinja saradnica?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija