Sloga: Brnabić da izađe iz vile koju plaćaju građani, ode do radnje i vidi koliko je sve skupo

Udruženi sindikati Srbije "Sloga" ocenili su da je Ana Brnabić izjavom o još jednom mogućem povećanju cena struje i gasa, unapred obesmislila najavljeno povećanje plata i penzija.
Sloga: Brnabić da izađe iz vile koju plaćaju građani, ode do radnje i vidi koliko je sve skupo
Foto: 021.rs
Izjava Brnabić za RTS da će cena struje i gasa u nekom trenutku morati opet da poraste, a da će to će biti uslovljeno rastom plata i penzija, za "Slogu" nije ništa drugo nego nova najava inflatornog udara, još većeg opadanja životnog standarda i smanjenja kupovne moći građana Srbije.
"Pozivamo premijerku Srbije da izađe iz tople vile na Dedinju, u kojoj živi na teret građana Srbije, sa svim pratećim državnim priveligijama i da siđe među narod, u neki market, prodavnicu, pijacu i pogleda cene osnovnih životnih namirnica. Posebno mesa i mlečnih proizvoda, kao i pakovanja na kojima se bestidno i nesankcionisano smanjuje gramaža, i da u skladu sa realnošću donosi odluke koje su u interesu građana Srbije", naveo je taj sindikat.
Podsetili su da je i sama premijerka priznala da se sa minimalcem od 40.000 dinara može živeti svega nekoliko dana, čime se svim radnicima na minimalcu, kako su ocenili, "bahato, cinično i nesankcionisano smejala u lice".
  • ukleta jovanka

    02.11.2022 20:34
    udomimo premijera/ku/icu
    pa kako vas nije sramota zar ne vidite da je kriza a plate male u skupstini biftek sve manji u skupstinskoj menzi cene galopiraju izmedju dorucka i vecere mora baraba da radi kao domar u slobodno vreme.
  • riki

    02.11.2022 16:59
    zemlja krkana
    Boli je ku..c za sve nas, ali savršeno.....
  • Lala

    02.11.2022 15:09
    Kada rušimo Nikolićeve bespravne vikendice???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.