VIDEO Jovanović: Sina mi nisu pustili na Harvard jer nismo uveli sankcije Rusiji

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da njegov sin nije primljen na Harvard, jer Srbija nije uvela sankcije Rusiji.

On je, gostujući na K1 televiziji, ispričao slučaj iz svog života.

Kako je objasnio, njegov sin Mihajlo aplicirao je za Harvard, Stenford i još tri univerziteta.
 
"Prošao je na svih pet, obavljen je intervju i dobio mejl da će ga obavestiti o početku školske godine, proceduri upisa... U aprilu je dobio mejl da je njegovo upisivanje odloženo, da je to njihovo diskreciono pravo", rekao je Jovanović.
Nije bilo nikakvog objašnjenja zašto se upis njegovog sina odlaže, pa je izveden zaključak da je u pitanju činjenica da Srbija nije uvela sankcije Rusiji zbog rata u Ukrajini. 
 
"U njegovoj školi u Edinburgu je bio profesor Rus, svi su ga voleli, ali su ga zamolili da više ne dolazi. To je otišlo u tu krajnost. I Srbija mora u jednom trenutku da donese odluku", zaključio je Jovanović.
 

Komentari 104

  • BU

    09.11.2022 00:58
    Nije prošlo dete ni prvi krug testova - to je jedini razlog kog tata ne spominje....
    Uvek je neko drugi kriv kad se ne zagreje stolica....
    Džaba i pare ...
  • zora

    08.11.2022 04:25
    Kako vas nije sramota?
    Strasno kakve komentare ostavljate za neko dete koje sigurno vredno uci samo zato sto je Cedino. Dete nije ni za sta krivo… U svakom slucaju pohvalno sto hoce u visoke skole..Ne druzi se sa podzemljem kao mnogi primeri politicara i njihove dece.
  • jovica s brcima

    07.11.2022 06:36
    a mozda su se samo raspitali ko mu je otac?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.