Manojlović: Očigledno da je poslanicima vlasti zabranjeno da imaju mišljenje o iskopavanju litijuma

Direktor pokreta "Kreni-Promeni" Savo Manojlović saopštio je da je 61 poslanik podržao Inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma i bora.

"Za sada je 61 narodni poslanik podržao narodnu inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma i razgovarao sa građanima", naveo je Manojlović i dodao da je inicijativu potpisalo više od 38.000 građana.

On je ocenio da je očigledno da je poslanicima vladajuće većine zabranjeno da imaju mišljenje o pitanju iskopavanja litijuma.
"Ministarka Đedović i sama izjavljuje da je svesna štetnosti iskopavanja litijuma, ali želi da razgovora sa svima. Za to vreme poslanicima vlasti je zabranjeno da razgovaraju sa građanima. Na sve to RTS i dalje ne sme da zakaže debatu o samoj narodnoj inicijativi", kazao je Manojlović.
  • Penzos

    04.11.2022 20:58
    ???
    Gospodine Manojlovicu ako slucajno ovo procitate , jedno je bitno da smanjite komentare preko mreza nego napred u politiku, ako je izvodljivo sa GOSPODINOM PONOSEM(namerno pisano velikim slovima) pa na izbore prvo beogradske pa novosadske i vojvodjanske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.