Privedeni radnici DZ Kragujevac zbog sukoba s policajcem: Tražili da pomeri nepropisno parkiran džip

Dvojica zaposlenih u Domu zdravlja Kragujevac privedena su zbog sukoba sa policajcem oko parking mesta ispred te zdravstvene ustanove, javio je portal Glas Šumadije.
Privedeni radnici DZ Kragujevac zbog sukoba s policajcem: Tražili da pomeri nepropisno parkiran džip
Foto: 021.rs (arhiva)

Prema nezvaničnim informacijama, u petak su privedeni informatičar i vozač direktora Doma zdravlja, koji su bili u službenom vozilu, koje nije moglo da se parkira zbog nepropisno parkiranog policijskog džipa koji je ometao i prolaz pacijenata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova se još nije oglasilo povodom tog incidenta, koji je snimila nadzorna kamera.

U Policijskoj upravi u Kragujevcu je potvrđeno da su privedene dve osobe zaposlene u Domu zdravlja, ali drugi detalji nisu saopšteni.
 
Očevici događaja, koji su želeli da ostanu anonimni, rekli su portalu Glas Šumadije da je policijsko vozilo bilo tako parkirano da službeno vozilo Doma zdravlja nije moglo da prođe.
 
Vozač u Domu zdravlja navodno je prišao policajcu i zatražio od njega da pomeri vozilo, kako bi službena vozila mogla da prođu, ali je on to odbio.
 
Izbila je svađa, a ubrzo je stiglo i policijsko pojačanje, koje je informatičara oborilo na zemlju, a potom ga zajedno sa vozačem odvezlo u policijsku stanicu.
  • Slavco

    06.12.2022 17:34
    Gde ti silni policajci idu na groblje za Zadusnice ? Pitam za baba Višnju
  • Vladan

    09.11.2022 14:14
    @Bananamen, Informatičar

    Ja taj komentar uopšte nisam shvatio kao ruganje informatičarima, nego policajcu koji zove pojačanje zato što ga prosečan građanin proziva jer ne poštuje propise. Ne znam, možda vi imate neke nerazrešene frustracije oko svog posla zbog kojih ste ga odmah dočekali na nož.
  • Simica

    07.11.2022 23:07
    Vozac direktora je bahat i vec ima razne prijave po Domu zdravlja i sire

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija