U toku saslušanje 17 uhapšenih "Vračaraca"

U Tužilaštvu za organizovani kriminal počelo je saslušanje "Vračaraca" - 17 uhapšenih pripadnika organizovane kriminalne grupe.
U toku saslušanje 17 uhapšenih "Vračaraca"
Foto: 021.rs

Oni se sumnjiče za više krivičnih dela, uključujući tri ubistva i pet pokušaja ubistva.

Iz tužilaštva su u petak saopštili da je ovu grupu finansirala organizovana kriminalna grupa "Kavači" i da je bila predviđena za izvršenje najtežih krivičnih dela u Srbiji, između ostalog i za napad na najviše državne funkcionere.
"Vračarce" predvode N.V. i U.P, a u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, SBPOK, UKP - PU za Grad Beograd, SAJ i Žandarmerije, uhapšeno je u petak 17 osoba zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela.
 
Tokom akcije oduzeto je više komada vatrenog oružja, veća količina novca, nekoliko luksuznih putničkih vozila i kriptovanih telefona.
  • T

    13.11.2022 08:17
    T
    Jesu spremali,drzavni udar i likvidaciju AV?! Ajde bre dripci jedni...neznate,kako da odvlacite,vise paznju od realnog zivota u Smrdiji! Ceo Juzni Balkan ustao zbog,siromastva jedino Srbi cute! Lazovcine! Sta to narod,interesuje?! Postoji"Policija"pa nek oni rade,svoj posao za koji su placeni! A narod ima,vecih problema...kako,preziveti ovu besparicu i siromastvo?!
  • zztop

    12.11.2022 21:58
    Slike se izrađuju da bi aco imao čime mahati u narednom obraćanju..
  • Radovan Milanovic

    12.11.2022 21:15
    Iju ma hajde kao da do sada niste znali sta rade? Sad ce 7 godina da se sudite i na kraju da ih pustite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.