Raspisana potraga za ženom koja je snimala ćerku dok brutalno tuče trogodišnje dete

Drugo osnovno javno tužilaštvo donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv S. Đ. (27), majke koja je osumnjičena za nasilje u porodici.
Raspisana potraga za ženom koja je snimala ćerku dok brutalno tuče trogodišnje dete
Foto: Pixabay
Snimak brutalnog premlaćivanja deteta pojavio se na društvenim mrežama. Tužilaštvo je raspisalo potrago i za L.Đ, majkom osumnjičene, koja trenutno nije dostupna državnim organima. 
L. Đ. je kasnije u izjavi medijima priznala da je ona snimala ćerku dok je tukla unuku.
Kako je saopšteno iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva, tužilaštvo je saslušalo osumnjičenu, ispitalo svedoka, obavilo psihijatrijsko veštačenje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je majka S. Đ. izvršila krivično delo nasilje u porodici prema maloletnoj ćerki, koje je zbog načina izvršenja i posledica izazvalo veliko uznemirenje javnosti.
 
"Imajući u vidu da svedok L. Đ. nije dostupna državnim organima, da je poslednji put viđena prilikom učešća uživo u TV emisiji 29. oktobra u kojoj je govorila o događaju, za istom je od strane tužilaštva raspisana potraga", kažu u Tužilaštvu.
 
Drugo OJT zatražilo je od sudije za prethodni postupak da se osumnjičenoj produži pritvor kako ne bi uticala na L.Đ, svoju majku koja je nestala, a za kojom je raspisana potraga jer još nije saslušana u istrazi, a produženje pritvora je zatraženo i iz razloga kako ne bi ponovila izvršenje krivičnog dela i zbog uznemirenja javnosti.
 
Podsetimo, na društvenim mrežava pojavio se snimak nasilja nad detetom, koji je nastao u jednom od naselja opštine Grocka. Na njemu se vidi žena koja udara devojčicu, koja nema više od tri godine.  Snimak traje skoro minut, a na njemu žena drži dete za obe ruke i udara ga po glavi rukama. Za to vreme dete plače. 
 
Na snimku se vidi da devojčica pokušava da pobegne, ali žena ide za njom i nastavlja.
  • Petooktobarac

    24.11.2022 07:30
    Zlatno doba SNS kaste na čelu sa sumanutim vođom u punom jeku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.