Veći deo Bora bez grejanja, u školama skraćeni časovi

Veći deo Bora drugi dan je bez grejenja, zbog kvara u proizvodnom delu JKP "Toplana", a časovi u školama su skraćeni.
Veći deo Bora bez grejanja, u školama skraćeni časovi
Foto: Pixabay
Iz toplane je jutros najaviljena normalizacija u isporuci toplotne energije, ali u većini stanova radijatori su i dalje hladni, odnosno u pojedinim delovima grada jedva mlaki.
Grejanja nema u osnovnim i srednjim školama, pa su časovi skraćeni na 35 minuta.
Koordinator osnovnih škola Radiša Petković rekao je agenciji Beta da će časovi biti skraćeni i u drugoj smeni ukoliko ne dodje do normalizacije grejanja.
 
Borska "Toplana" se od početka grejne sezone, kao i ranijih godina, suočava sa ozbiljnim problemima i čestim probojima na toplovodu.
 
Opozicija u Boru prozvala je direktora tog preduzeća Dragana Veličkovića za kupovinu uglja sumnjivog kvaliteta i bez tendera.
 
Bor je donedavno bio pod toplifikacijom sa više od 90 odsto stanova, ali su se brojni stanari, zbog lošeg grejanja i plaćanja tokom cele godine odlučili da grejanje odjave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija