Rašić: Vučićevo ponašanje me šokiralo, legitimno sam izabran

Lider Progresivno demokratske stranke Nenad Rašić izjavio je da smatra da je legitimno izabran za ministra za zajednice i povratak u Vladi Kosova.

On je za TV Insajder istakao da kosovski premijer Aljbin Kurti, u skladu sa zakonima Kosova, ima pravo da razrešava i postavlja ministre i njihove zamenike bez saglasnosti parlamenta.

Rašić je rekao da reakcija Srpske liste nije nikakvo iznenađenje, ali ga je iznenadilo, pa čak i šokiralo, ponašanja predsednika Srbije.
"Zbog toga što do sada nisam ni video, ni čuo, da je predsednik bilo koje zemlje na svetu koristio takav rečnik i takve izraze", rekao je Rašić.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je pogrdnim rečima nazvao njega i njegovu savetnicu Radu Trajković, rekavši da su "ološ sa dna kace", a zbog njihovog imenovanja najavio je i da možda neće ići u Tiranu na samit Evropske unije i Zapadnog Balkana.
  • Zzx

    03.12.2022 19:36
    Nelegitimni legimitet
    A kakav legimitet na Kosovu imaju sekta i vođa? Ko je glasao za njih tamo?
  • djordjijebgd

    03.12.2022 13:48
    Legitimitet
    A, ko te je, "genije," legitimno izabrao? Izabrao te je Kurti, a, ne srpski narod na KiM. Ali, uvek je bilo prodanih dusa. Uhvati se se sa Radom radiklakom, za usi, pa zaigrajte, da proslavite "legitimno" imenovanje.
  • Rasa sa salasa

    03.12.2022 10:05
    Koliko je ovde stručnjaka za kosovski izborni sistem. Čovek bi pomislio da nekog Novosađanina zaista zabole dupence za Kosovo. A onda shvatiš, Acini sendvičari nam objašnjavaju zašto je ovaj čovek šatro izdajnik srpskog naroda i interesa. Pa ako neko uspešno satire srpski narod poslednjih 30 godina, onda je to Aca i njegova ekipa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.