Vulin zamrzao funkciju u Pokretu socijalista

Novoimenovani direktor BIA Aleksandar Vulin zamrzao je svoju funkciju predsednika Pokreta socijalista, potvrđeno je danas u toj partiji.
Vulin zamrzao funkciju u Pokretu socijalista
Foto: 021.rs
"Dosadašnji predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin podneo je ostavku 30. novembra i zamrzao funkciju u stranci", izjavio je poslanik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski za televiziju Insajder.
Vulin je preuzeo dužnost direktora BIA 2. decembra, nakon svečane primopredaje dužnosti od dosadašnjeg direktora Bratislava Gašića, koji je u međuvremenu imenovan za ministra unutrašnjih poslova.
Aleksandar Vulin karijeru je počeo u Savezu komunista-Pokret za Jugoslaviju, a zatim je bio jedan od osnivača partije koju je vodila Mirjana Marković, supruga bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, Jugoslovenske udružene levice, gde je 1998. godine podneo ostavku na sve funkcije.
 
Pokret socijalista osnovao je 2008. godine. Pre nego što je došao na funkciju ministra policije, bio je ministar odbrane. 
 
Političar rođen u Novom Sadu bio je i na čelu resora za rad i socijalnu politiku, a vodio je i Kancelariju za Kosovo i Metohiju.
  • Mr. Freeze

    06.12.2022 00:03
    I mi smo zamrznuli Vulina, obostrano je.
  • Teča

    05.12.2022 19:14
    Zamrzivač tu ne pomaže
    Zamrznut ili odmrznut,isto ti se hvata.
  • zztop

    05.12.2022 15:23
    Ma ajde , da neće možda da KREČE...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.