Vučić prelomio: "Idem u Tiranu"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da doneo odluku da ide na samit EU i Zapadnog Balkana u Tiranu.
Kako je rekao, nije siguran ali očekuje da će biti neke koristi od njegovog odlaska u Tiranu, dok ukoliko ne bi otišao, bilo bi sigurno velike štete za našu zemlju. 
"Tamo ima dobrih stvari za naše građane, imaćemo dobre razgovore o tome i zbog tih 165 miliona koje ćemo dobiti za enegetiku. Za mene je teško kad je reč o Kosovu i Metohiji da razumem taj jezik dve strane, a da pri tome nismo ništa uradili. To mi je izazvalo i jed i bes i nadam se da se ne ljute", rekao je on i dodao:  "Dogodi vam se, živ ste čovek, da emotivno reagujete. Nisam ni blesav ni pijan ni lud..."
Vučić je rekao da je o tome razgovarao sa svim svojim saradnicima, Milošem Vučevićem i Anom Brnabić i sa prijateljima predsednicima više zemalja i premijerima.
 
"Ja nemam problem kao što sam rekao, nije to pitanje moje sujete, morate da razumete da se već 10 i po godina trudim svakog dana da nikada ništa ili što je manje moguće ličnog iskažem, da uvek vodim računa o svemu i ponekad vas emocije obuzmu kada ne znate šta da učinte, kada vam neko mesecima i godinama proizvodi samo krize", rekao je on.
Govoreći o razgovorima sa Lajčakom on je rekao da je njegovo bilo da mu kaže da je za nas Zajednica srpskih opština nešto gde nema preskakanja.
 
"ZSO pa da onda razgovramo o tim belosvetskim pitanjima. To sam rekao Lajčaku, svima i to ću reći svima sutra. Nisam neko ko nije u stanju da prihvati da je pogrešio ili da je doneo pogrešnu procenu, zato je važno to ispraviti. Pripremiću se dobro i videćemo kako će da bude, u svakom slučaju pred nama je teško vreme. Nas po pitanju Kosova niko neće ostaviti na miru", rekao je Vučić.

Komentari 66

  • Мило

    08.12.2022 21:11
    Ха, ха
    Преломио га амерички амбасадор који се изгледа из амбасаде преселио у председништво . Вучић га виђа чешће него жену.
  • Nebojša

    08.12.2022 19:39
    Ramo Ramo druze moj...
    Ramo, Ramo druze moj, da li cujes jecaj moj
  • telepčan NS

    07.12.2022 11:58
    probava
    Neće KAKI -Hoće Kaki, Onda se konsultovao sa ANOM koja je rekla da ne treba
    da kaki ! A sledećeg dana su se oboje U..ALI . !!! E Srbijo moja ko tebe vodi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.