Lav Pajkić imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu za rad

Vlada Srbije postavila je Lava Grigorija Pajkića, televizijskog voditelja i poslanika SNS, za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
Kako piše "Danas", Pajkić je bio narodni poslanik od 2020. godine. 

Bio je član Odbora za kulturu i informisanje, Odbora za spoljne poslove i zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo.

Za 303 sata u skupštinskim klupama osam puta se obraćao parlamentu.
 
Pre političke karijere imao je satiričnu emisiju Kontravizija na TV Pink u kojoj je diskreditovao isključivo kritičare aktuelne Vučićeve vlasti. Emisija je bila smišljena da pokrije uticaj humorističke emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem“" na N1.
 
Pajkić se nedavno "proslavio" napadom na redakcije Nove, N1 i Danasa, koje je uporedio sa ustaškim logorom.
 
Na čelu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nalazi se Nikola Selaković.
  • 002211

    21.12.2022 10:49
    Van svake pameti.
    Ali, nema veze, ovo je ipak srbac.
  • Bolens

    20.12.2022 12:13
    Par
    Trebalo ga je staviti za Volinovog sekretara. Da bude kompletna dilkarnica tamo!
  • Plaćač poreza

    20.12.2022 09:51
    Da li ima neki sns bot koji bi želeo i mogao da opravda potez kojim je Lav Grigorije Pajkić star 27 godina, bez dana radnog staža, postavljen za državnog sekretara u ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.