Glavnom kadroviku SNS u jugozapadnoj Srbiji mesto državnog sekretara, funkcija i za bivšu ministarku

U Službenom glasniku objavljena su rešenja Vlade Srbije o postavljenju novih državnih sekretara.
Glavnom kadroviku SNS u jugozapadnoj Srbiji mesto državnog sekretara, funkcija i za bivšu ministarku
Foto: 021.rs
Kako prenosi N1, postavljen je i novi direktor Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Do promene je došlo i na čelu Fonda za razvoj.
Nemanja Starović postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane, a Stevan Nikčević za državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine.
Lav Grigorije Pajkić postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
 
Za državnog sekretara u istom ministarstvu koje predvodi Nikola Selaković postavljen je i Кrsto Janjušević. Kako piše Danas, Janjušević slovi za glavnog kadrovika naprednjaka u jugozapadnoj Srbiji, koji raspušta lokalne odbore i bira njihove poverenike.
 
Vlada je donela i rešenje o davanju prethodne saglasnosti na Odluku o imenovanju direktora Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Relje Ognjenovića.
 
Prema rešenju objavljenom u Službenom glasniku, Slađana Backović razrešena je funkcije vršioca dužnosti direktora Fonda za razvoj Srbije.
 
Na to mesto postavljena je bivša ministarka trgovine Tatjana Matić.
  • Инспектор Вишекруна

    18.12.2022 12:18
    Стручност?
    Значи од секретара у иностраним пословима до секретара одбране....
    Сродно и врло слично?
  • Janko

    18.12.2022 12:10
    Biće bolje
    Nisu normalni ovi na vlasti narode čitajte šta vas čeka težina lanaca
  • Pera poštar

    18.12.2022 11:56
    Narodna volja
    Volja naroda je Božija volja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija