Paunović: DS na putu velikog povratka na političku scenu

Predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Saša Paunović izjavio je da se ta stranka nalazi na putu velikog povratka na političku scenu.
Paunović: DS na putu velikog povratka na političku scenu
Foto: 021.rs
"Sada je jasno da tamo gde je DS, tamo je i Srbija koja želi promene, tamo je opozicija autoritarnom režimu", rekao je za "Politiku" Paunović, koji je na sednici Glavnog odbora te stranke održanoj nedavno u Jagodini izabran na tu funkciju.
Kako je je naveo, "stranka je parlamentarna, ima poslaničku grupu u Narodnoj skupštini, to je od ogromnog značaja za dalji rad".
On je istakao da je "okončan sukob koji je onemogućavao rad DS-a".
 
"Pripadnici starog establišmenta, koji su upravljali strankom iz senke godinama, spletkarenjima i pravljenjem klanova postavljali i smenjivali predsednike, 'žarili i palili' dok je DS bila u vlasti i koja je bila za kompromis i saradnju sa režimom, izgubila je u tom okršaju", rekao je Paunović.
 
On je naveo da "svako ko želi da pomogne da promenimo Srbiju sada zna da neće pogrešiti ako se pridruži DS".
  • aleksandar the velik

    20.12.2022 06:46
    po
    komentarima nazire se ogromna podrška harizmatičnom lutovcu i mudrom milivojeviću ! hehe
  • Dudule

    19.12.2022 22:32
    Privatizacija i ulica
    Pa koliko ste porodica unestecili privatizacijom(pljackom)trbace vam jos 100 godina da dodjete do vlasti.Odpraznite malo dzepove pa se obratite narodu.Nisu ni ovi sadasnji bolji ali daju po neku kosku sirotinji.Bilo bi nam puno bolje da i oni ne pune sada samo svoje dzepove .Malo je postenih politicara
  • milicica

    19.12.2022 16:17
    kako da ne
    Zeljno vas cekamo toliko ste dobri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija