Dejan Bulatović napustio Stranku slobode i pravde

Narodni poslanik Dejan Bulatović izjavio je da je podneo neopozive ostavke na sve funkcije u Stranci slobode i pravde (SSP) i da je napustio tu partiju.
Bulatović u saopštenju navodi da je podneo ostavke na mesta potpredsednika SSP i člana užeg Predsedništva SSP.
"Stranka slobode i pravde nastala je preimenovanjem imena Zelene ekološke partije - Zeleni, kojoj sam ja bio predsednik, u Stranka slobode i pravde 19. aprila 2019. godine, kada ju je preuzeo Dragan Đilas, ujedinjavanjem Zelene ekološke partije - Zeleni sa neformalnim inicijativnim odborom SSP, koji je vodio Dragan Đilas", naveo je Bulatović.
O razlozima zašto je kao jedan od osnivača SSP odlučio da napusti tu partiju i o daljim političkim koracima koje će preduzeti Bulatović će obavestiti javnost na konferenciji za novinare koja će uskoro biti održana, navedeno je u saopštenju. 
  • Branko

    22.12.2022 12:27
    Osnovna stvar koja se ovde vidi je da je Djilas do stranke dosao preko njega i njegove stranke, tako sto je svoj Inicijativni odbor, koji je malo ili ni malo veci i bolji od nicega, ujedinio sa njegovom strankom Zeleni, a zatim sve to prisvojio a sebe imenovao i ustanovio za faraona. Ne znam sta je razlog razdora, ali obicno biva da je zbog uzurpacije vlasti i ovlascenja, kao i zbog prekrsenih dogovora, sto svrstava gospodina Bulatovica u jos jednog u nizu naivnih i prevarenih.
  • Vladika

    22.12.2022 11:18
    Kakav potres na političkoj sceni.
  • Vule

    22.12.2022 09:46
    ko si ti Gari?
    nikad čuo za tebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija