Kriminalistički inspektor napadnut u Kragujevcu, zadobio lakše povrede

Kriminalistički inspektor napadnut je u kragujevačkom naselju Aerodrom, kada je sa kolegom pokušao da legitimiše nekoliko osoba koje su bile maskirane.
Kriminalistički inspektor napadnut u Kragujevcu, zadobio lakše povrede
Foto: 021.rs
Taj inspektor je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, potvrđeno je za RTS u Policijskoj upravi Kragujevac.
U Policijskoj upravi Kragujevac kažu za RTS da rade na rasvetljavanju slučaja napadnutog kriminalističkog inspektora i da se traga za napadačem.
Kriminalistički inspektori su sinoć oko 20 časova u kragujevačkom naselju Aerodrom prilikom obavljanja redovnih aktivnosti zatekli nekoliko osoba koje su bile maskirane. Prilikom legitimisanja tih osoba, jedna od njih je drvenim predmetom napala inspektora i nanela mu lake telesne povrede.
 
Iz Policijske uprave Kragujevac rekli su za RTS da su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo i da se preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju i identifikaciji učesnika ovog događaja.

Teme

NAPAD

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija