FOTO: Srušio se deo privatne kuće u Beogradu, pukli potporni zidovi na susednom gradilištu

Deo privatne kuće u Ulici vojvode Stepe 337 u beogradskoj opštini Voždovac obrušio se sinoć zbog pucanja potpornih zidova na susednom gradilištu.
Kuća se nalazi pored gradilišta stambeno-poslovnog objekta čija je temeljna jama duboka nekoliko metara, a rušenje je, sudeći po prizoru na terenu, prouzrokovano pucanjem potpornih betonskih zidova na kojima su popustili podupirači.
Na tabli pored gradilišta navedeno je da se na parceli 7427/1 gradi stambeno-poslovni objekat površine 23.800,70 kvadratnih metara, za koji je građevinska dozvola izdata 8. septembra 2021. godine, a rok završetka radova je decembar iduće godine.
 
Kao investitor je navedena kompanija Nice Home Investment d.o.o, a izvođač radova je Power West inženjering d.o.o.
 
  • Patike

    24.12.2022 15:54
    Kakva drzava takva i gradnja.
  • Pera

    24.12.2022 14:59
    Bežanija
    Nema nam druge nego napuštati ove upropašćene i nehumane gradove, praviti komune na selu. I Novi Sad je nepovratno upropašćen i tu pomoći nema. Pohlepa se neće zaustaviti dok ne natrpaju i poslednji kvardat betona. Ovo više nisu normalne ulice, bulevari, zgrade, stanovi, pa ni parkovi, ovo je jedan veliki kokošinjac, odavno nehuman i natrpan.
  • Zoki

    24.12.2022 14:58
    Investitor je divan covek,zacas ce on to da popravi.Srecom pa nije hladno…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.