Haubice Vojske Srbije vraćene u kasarnu, bile postavljene blizu Jarinja

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović obišli su deo jedinica VS u garnizonu Raška.
Haubice Vojske Srbije vraćene u kasarnu, bile postavljene blizu Jarinja
Foto: FoNet (Ministarstvo odbrane)
Nakon završenog obilaska i slikanja, haubice, stacionirane dva kilometra pre Jarinja, vraćene su u kasarnu, javio je reporter N1.
Kako je saopšteno, ministar je tokom obilaska razgovarao sa pripadnicima Vojske Srbije koji izvršavaju zadatke duž administrativne linije.
Pre obilaska, ministar odbrane sastao se sa starešinama VS sa kojima je "razmotrio aktuelnu bezbednosnu situaciju".
 
Podsećamo, ekipa televizije N1 primetila je, dolazeći na prelaz Jarinje, u Rudnici, dva kilometra pre Jarinja, da je stacionirano šest haubica – topova dalekog dometa Vojske Srbije i određeni broj vojne policije. 
 
Načelnik generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović u nedelju uveče hitno je krenuo u Rašku.
 
"Zadaci koje je dobila Vojska Srbije i ja kao načelnik, biće u potpunosti sprovedeni i realizovani kao takvi. Situacija je dole složena, kompleksna, zahteva prisustvo Vojske Srbije duž administrativne linije i u narednim periodima Vojska Srbije, kao prag mira i stabilnosti, biće usmerena ka izvršenju. Raspolažemo sa svim informacijama detaljno. Morate da znate da će preduzete mere i dobijeni zadaci biti u potpunosti ispunjeni", kazao je Mojsilović za Pink.
  • Nemanja

    27.12.2022 15:50
    Pročitati ponovo...i ponovo
    "Nakon završenog obilaska i slikanja, haubice, stacionirane dva kilometra pre Jarinja, vraćene su u kasarnu"
  • čiča

    27.12.2022 15:02
    srbija
    Nažalost sve nedovršene ratove kad tad treba dovršiti.Loš trenutak za nas ali bilo je i gorih tokom istorije,hajde za početak da rešimo ovaj.Bilo bi dobro da bude milom a ne silom.
  • Zos

    27.12.2022 13:10
    Čizmaši
    Da li se to sada generalski činovi raspoznaju po vrsti čizama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija