Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radiće dežurne pošte u Srbiji

Pošta Srbije saopštila je da će za novogodišnje i božićne praznike raditi dežurne pošte.
Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radiće dežurne pošte u Srbiji
Foto: 021.rs
Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" radiće neizmenjeno, non-stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim prelazima.
U nedelju 1. januara i u subotu 7. januara, dežuraće Glavna pošta u Takovskoj 2, pošta na aerodromu "Nikola Tesla" i pošte na graničnim prelazima.
U subotu 7. januara dežuraće još tri pošte u Beogradu.
 
U ponedeljak 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu, Pančevu i Кragujevcu, pošte u "Univereksport" objektima u Beogradu, Novom Sadu i okolini, Zrenjaninu i Somboru, u "Roda" objektima u Sremskoj Mitrovici, Кragujevcu i Šapcu, pošte u turističkim centrima - na Кopaoniku i Zlatiboru, i druge dežurne pošte.
 
U utorak 3. januara radiće 70 dežurnih pošta u celoj Srbiji, u Beogradu i svim drugim većim gradovima. U subotu 31. decembra i u petak 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno - do 17 časova.
 
Pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb u Beogradu, u "Zimskoj bajci", 31. decembra radi od 12 do 19 časova, a otvorena je i od 1. do 3. januara od 12 do 22.30.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.