Dačić najavio odlazak u Zagreb: Vučić tražio da odledimo odnose sa Hrvatskom

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predsednik Aleksandar Vučić zatražio da se radi na "odleđivanju" odnosa sa Hrvatskom.
Dačić najavio odlazak u Zagreb: Vučić tražio da odledimo odnose sa Hrvatskom
Foto: 021.rs
"Predsednik Vučić je tražio da napravimo konekcije sa (ministrom za ljudska i manjinska prava Srbije Tomislavom) Žigmanovim i (hrvatskim poslanikom Miloradom) Pupovcem, da malo odledimo odnose sa Hrvatskom", rekao je on gostujući na televiziji Pink.
Najavio je da će na poziv Srpskog nacionalnog veća ići na Božićni pravoslavni prijem u Zagrebu, gde se očekuju hrvatski državnici.
Dačić je dodao da će Srbija tražiti bolje odnose u budućnosti "bez ikakvog uverenja da ćemo sad jedni drugima promeniti svest i mišljenje".
  • Banderaš

    31.12.2022 18:59
    @Bivsi član SPS-a
    @Bivsi član SPS-a
    Do sada je Dacic taj tvoj cvrsti patriotizam dobijao za 20 Evra,nakon tvoje odluke da nikada više ne glasaš za njega moraće Dačić da te rastopi sa bar 25Evrica da bi ti pokazao ljubav prema otadžbini i tvoj patriotizam po svaku cenu.
  • iguman

    31.12.2022 15:54
    Prvo je ledio, a sada hoće da kravi.
    Ej, ON hoće.
    Nego, recite mi ko to hoće.
  • Bivsi član SPS-a

    31.12.2022 13:32
    Dačić je izdajnik, sve je jasno od kad je skupštinu SPS-a napustio Ruski ambasador. Od sada je zavrsio sa glasovima mene i svih oko mene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija