Deca u Vlasotincu pronašla ručnu bombu na ulici: Zamalo da je šutnu

Troje dece iz Vlasotinca pronašla su sinoć oko 20 sati ručnu bombu na trotoaru u ulici Vlasotinačkih brigada u toj varoši, potvrđeno je portalu Jugmedia.
Deca u Vlasotincu pronašla ručnu bombu na ulici: Zamalo da je šutnu
Foto: 021.rs
U PU Leskovac je za taj medij rečeno da je u toku istraga.
Meštani ove ulice ispričali su za Jugmediu da su se deca igrala kada je jedno od njih spazilo nešto nalik na bombu.
"Dok su se igrala, lopta im je odletela u komšijsko dvorište, pa su potrčali za njom. Jedno od troje dece spazilo je na trotoaru nešto okruglo i krenulo s namerom da šutne predmet, ali sva sreća da je na vreme posumnjalo i ukopalo se u mestu", pričaju meštani.
 
Pre toga, kako kažu, neko je pretio komšiji ispred čijeg dvorišta je pronađena bomba, pa je upravo taj kome je prećeno slučaj odmah prijavio policiji, gde kažu da će naknadno utvrdili o kakvoj tačno bombi je reč.
 
Bomba još nije uklonjena, a mesto se obezbeđuje.

Teme

BOMBA

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija