Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru

Menadžeru i direktoru "Fristajlera" određeno je zadržavanje do 30 dana, dok je vlasnik splava pušten uz meru, saopštilo je Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu.
Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)

Nakon saslušanja osumnjičenih, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je u odnosu na osumnjičene V.D. i R.M. rešenjem suda i određeno, navodi se u saopštenju.

S tim u vezi, osumnjičenom Lj.M. određena je mera "zabrane prilaženja, sastajanja, komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta", dodaju iz Tužilaštva.
Podsetimo, osumnjičeni V.D, R.M, i Lj.M. su uhapšeni u ponedeljak, 2. januara zbog izvršenja teških krivičnih dela protiv opšte sigurnosti na splavu "Fristajler".
 
Ovaj splav je u novogodišnjoj noći zbog preopterećenja krenuo da tone, što se nastavilo i danima kasnije. 
  • Jole Menadzer

    05.01.2023 09:02
    Uvek nagrabusi midl menadzment hahahaha
  • Cvetko

    05.01.2023 08:46
    Naopako ?
    "Menadžeru i direktoru "Fristajlera" pritvor do 30 dana, vlasnik pušten uz meru.."
    - Trebalo je da bude obrnuto. Vlasnik je zaposlio i menažera i direktora i morao je da zna šta i kako oni rade...
  • Sofija

    05.01.2023 08:30
    Da nije svih tih fanova od splavova,ne bi toga ni bilo.ljudi sto hoce to i dobiju i plate.gde je tu odgovornost coveka -gosta,pa i tih mamica koje voze svoje sinove i plate to?da li bi platili docek sa dozvoljenim brojem gostiju?da li bi ih to uopste zanimalo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".