Uhapšena žena koja je hranila pse koji su ubili novinara, nije obezbedila kavez

Pedesetjednogodišnja žena uhapšena je zbog sumnje da nije obezbedila kavez sa psima koji su iz dvorišta izašli na ulicu i umsrtili novinara Vladana Radosavljevića.
Uhapšena žena koja je hranila pse koji su ubili novinara, nije obezbedila kavez
Foto: Pixabay

Beogradsko Više javno tužilaštvo naložilo je određivanje zadržavanja za osumnjičenu.

MUP je saopštio da se žena tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti.
 
"Kako se sumnja, ona juče nije obezbedila kavez u kojem su bili psi koji su izašli iz dvorišta, a potom napali i izujedali muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo", naveo je MUP.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena u Tužilaštvo.
 
Novinar i analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali psi u Velikoj Ivanči kod Mladenovca.
 
Tada je povređena i njegova supruga Olga (58), koja je pokušala da mu pomogne.
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je dalo nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da odredi zadržavanje do 48 sati Violeti M, zbog sumnje da je izvršila teško krivično delo protiv opšte sigurnosti.
 
Tužilaštvo je u saopštenju navelo da je Violeta M. bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S. koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa.
  • Damjan

    08.01.2023 20:35
    Nisu psi krivi
    Nisu psi krivi sto ih ovi drze u kavezima ceo zivot nego vlasnici sto ocekujete da neko ko je ceo zivot u kavezu lepo postupa i za svaki ovakav slucaj nepostoje losi psi samo losi ljudi.
  • Boki

    06.01.2023 08:45
    Psi
    Vlasnik je vec u zatvoru ko je tu kriv sacemo kriviti neku tamo zenu samo sto ih je hranila kad je drzava vlasnika strpala u zatvor zasto nije kerove obezbedila nego bas ih briga za kerovima .
  • šta dalje?

    06.01.2023 06:42
    Čudi me da se niko u ovim komentarima, kao ni autor članka, ne zapita da li ti psi i dalje prestavljaju opasnost po građane, gde su sada te opasne životinje i da li će biti uspavane kao što bi trebalo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.