Dva puta u dva dana isključen iz saobraćaja zbog vožnje kamiona u pijanom stanju

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu drugi put su u razmaku od samo dva dana zaustavili i isključili iz saobraćaja četrdesetogodišnjeg državljanina Grčke.
Dva puta u dva dana isključen iz saobraćaja zbog vožnje kamiona u pijanom stanju
Foto: 021.rs
On je upravljao teretnim vozilom pod dejstvom alkohola, saopštio je MUP.
Policija je danas oko 16.50 časova na Obilaznici oko Beograda, na teritoriji Čukarice, zaustavila kamion kojim je upravljao četrdesetogodišnjak, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,34 promila alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju.
"Isti vozač isključen je iz saobraćaja i 4. januara na auto-putu Beograd-Niš kod naplatne stanice Vrčin, jer je imao 1,50 promila alkohola u organizmu. Tada je ustanovljeno i da je počinio više prekršaja u vezi sa upotrebom tahografskog listića, poštovanja radnog vremena i odmora vozača i obavezne dokumentacije iz oblasti Zakona o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima, nakon čega mu je sudija za prekršaje izrekao novčanu kaznu od 100.000 dinara i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom", rekli su iz MUP-a.
 
Četrdesetogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija