Majka dečaka ranjenog kod Štrpca: Bila sam u šoku, očekujem da Albanac koji je pucao bude kažnjen

Majka jedanaestogodišnjeg Stefana koji je ranjen na Badnji dan u Gotovuši, izjavila je da je na dan kada se incident desio bila u šoku i da su joj drugi rekli da nije direktno pucano u njenog sina.
Majka dečaka ranjenog kod Štrpca: Bila sam u šoku, očekujem da Albanac koji je pucao bude kažnjen
Foto: Beta/AP

"Međutim, u razgovoru sa Stefanom došla sam do zaključka da je u njih namerno pucano i da su imali sreće što se sve završilo ranjavanjem", kazala je Zorica Stojanović i dodala da tek sada nakon svega može da se sagleda prava situacija.

Istakla je da nije bila prisutna na mestu gde se to desilo, a da je u prvim trenucima prenosila informacije koje su stizale do nje. 

Naglasila je da su prijatelji i rodbina hteli da ublaže situaciju kako bi je smirili.
 
"Hvala svima što su hteli da nam i na taj način pomognu i mene kao majku zaštite jer sam bila pod velikim stresom i veoma sam bila uplašena, hvala Bogu što se sve dobro završilo, a sada znam da je to bio pokušaj ubistva", kaže Stojanović.
 
Ona ističe da je sasvim sigurna da je Albanac sa namerom pucao na Stefana i Miloša.
 
"Očekujem da Albanac koji je pucao bude najstrože kažnjen i molim pravosudne organe za to, jer ovo se ne oprašta. Pitam se dokle više, zar treba neko da strada", upitala je Stojanović.
 
Albancu koji je pucao na Stefana i Miloša, prema pisanju prištinske štampe, određen je pritvor do 30 dana.
  • n

    09.01.2023 13:33
    Jedino gore od cinjenice da je odrastao covek pucao u dete, je pokusaj nekih da to opravdaju neosnovanim i netacnim tvrdnjama da je pucao u asfalt.
    Cak i izvestaji Americkih agencija za ljudska prava redovno izvestavaju o obespravljenom polozaju Srba i SPC na Kosovu.
  • Alen NS

    08.01.2023 15:40
    Jos strasnije mi je sto su iskoristili Vase dete, i to naravno ne bez Vase dozvole za jeftine poene. Svi od reda, Predsednik, Vlada sa kukumakanjem kako im "nisu dopustili da obidju dete na Kosovu", crkva da se slika, pa cak i ekipa iz Zadruge je dosla da se slika sa detetom (koje je u svemu tome u nekom desetom planu, u pozadini)...
  • Poražavajuće

    08.01.2023 14:15
    Ovde ako zanemarimo nacionalnosti ko je ko, ostaje poražavajuća i gnusna istina, da je odrastao čovek pucao na decu,iz čista mira, i pritom je pripadnik bezbedonosnih službi, koje bi se po prirodi stvari morale starati o redu. Nedopustiv čin za bilo kojeg normalnog čoveka, za svaku osudu, nebitno ko je kakve nacije i gde se dogadjaj zbio na kugli zemaljskoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.