Brnabić: I dalje napadaju Danila Vučića, a on je samo, jadan, kolateralna šteta

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Danilo Vučić nije bio u delegaciji na obeležavanju Dana Republike Srpske, ali da to nije sprečilo "tajkunske medije da nastave kampanju brutalnih laži".
"Danilo nije bio u državnoj delegaciji, otišao je samoinicijativno, i nije prva, već osma godina da ide u RS i predsednik je rekao da je ponosan na Danila što ga je vaspitavao u tom duhu da voli RS i da se iz godine u godinu oseća da želi da bude tamo na taj veliki i važan datum sa RS i srpski narod", rekla je Brnabić za TV Pink.
Brnabić kaže da "to divljanje u napadima na Danila i Aleksandra Vučića prelazi svaku meru, on je jedna tema, najvažnija već treći dan".
Brnabić je navela primere kako su pojedini mediji pisali "kako izgleda kada Danilo ide na utakmicu u Požegu" ili u Beogradu "u kafiću kada Danilo gleda utakmicu".
 
"Ovo je ugrožavanje osnovnih ljudskih prava članova porodica Vučić, pre svega Danila Vučića. Neću reći - to mora da prestane, jer to neće prestati", rekla je premijerka.
 
"Sada ide dalja sramota, navodi ona, da je Danilo Vučić žrtva sopstvenog oca, da mi koji govorimo kako britalno napadaju Danila, mi ga zloupotrebljavamo. Na prvom mestu mi je posao da radim za Srbiju, kao premijerka, ali ovo je deo mog posla - borba za normalnu i pristojnu Srbiju. Ako se ovome ne suprotstavimo, kraja neće biti, porodice bilo koga će biti šikanirane kao porodica predsednika Vučića", poručila je ona.
 
"Danilo je jadan tu samo kolateralna šteta i bezgranično mi ga je žao jer je do te mere divan, vaspitan i požrtvovan mladić i svako ko ga poznaje zna da ti natpisi nemaju veze sa istinom", rekla je Brnabić.
  • Vojvođanka

    11.01.2023 21:34
    Olakšanje
    Laknulo mi kada sam videla da su nam se botovi probudili. Stigle packe zbog neaktivnosti. Cccc . Skinite im od plate.
  • Zebra

    11.01.2023 18:06
    Kolateralna šteta odgoja?
  • Skretanje teme

    11.01.2023 14:14
    Srbi sa Kosova su se pobunili protiv Vučića i ovo služi za skretanje teme, jer Vučić je izdajnik koji se ne drži 1244 rezolucije i sakrio je 1244 od Srpske javnosti i svaki dan predaje nadležnosti tzv Kosovu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.