IKEA upozorila kupce: Ne koristite ogledalo, vratite ga na besplatnu popravku

IKEA apeluje na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.
IKEA je saopštila da je bezbednost kupaca njena polazna tačka, i da stoga najavljuje povlačenje radi popravke LETTAN ogledala s oznakom datuma do i zaključno s 2105 (GGNN), zbog rizika od lomljenja fiksatora za zid.
IKEA u saopštenju ističe da svoje proizvode razvija koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja.
"Uprkos tome, primetili smo da se neki fiksatori kojima se LETTAN ogledalo kači na zid lome. To je dovelo do toga da neka ogledala iznenada padnu. Iz tog razloga, apelujemo na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid", navodi se u saopštenju koje prenosi N1.
 
Vlasnicima LETTAN ogledala savetuje se da posete sajt www.ikea.rs ili da se obrate kompaniji IKEA na 011/75 55 444.

Teme

ikea

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.