Pokrenuta istraga zbog ubistva u gerontološkom centru u Zemunu

Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu pokrenulo je istragu protiv N. N. (88) zbog sumnje da je 10. januara ove godine ubio N.V. (87) u jednom gerontološkom centru u Zemunu.
Pokrenuta istraga zbog ubistva u gerontološkom centru u Zemunu
Foto: Pixabay
Sumnja se da je N. V. oko 22 časa izašao iz svoje sobe, pa je psujući i vičući, ušao u susednu sobu i mobilnim telefonom više puta udario po glavi i licu oštećenog, nanevši mu smrtonosne povrede, saopštilo je VJT. 
N.N. se na teret stavlja krivično delo ubistvo.
On se na saslušanju branio ćutanjem. 
 
Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da odredi pritvor osumnjičenom da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija