FOTO: Prefarban mural ruskoj paravojnoj formaciji Vagner u Beogradu

Manje od 24 časa od kako je naslikan, mural ruskoj paravojnoj formaciji Vagner na zidu ispod Brankovog mosta u Beogradu, u Pop-Lukinoj ulici, prefarban je.
FOTO: Prefarban mural ruskoj paravojnoj formaciji Vagner u Beogradu
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Pozadina murala je bila u crnoj boji, a na njemu je bila nacrtana crvena mrtvačka glava zaokružena crvenim krugom, sa napisom na engleskom jeziku: "Reverse side of the medal, true to yourself".
U donjem levom uglu murala, belim slovima bila je ispisana poruka na ruskom jeziku, a u donjem desnom uglu potpis "Narodna patrola".
U međuvremenu je lobanju neko prekrečio crnom farbom i plavim slovima napisao "No war".
 
 
Inače, na tom mestu se prethodno nalazio mural ubijenoj ruskoj novinarki Dariji Duginoj, čiji je otac bio savetnik Vladimira Putina.
  • Bill

    15.01.2023 18:47
    Džabe ste muralisali!
  • Eon

    15.01.2023 18:42
    Ludilo opstaje
    E sad da vidimo koliko vremena će biti potrebno da se žvrljotina obnovi. Setite se molovanja srpske trobojke po zidovima kuća i murala sa likom ratka mladića.
  • Vlady

    15.01.2023 16:56
    Nacisti
    Koliko je Srbija duboko potonula kada slika murele nacista. Jurišni odred Putinovih nacista dobro poznat po zločinima u Africi. Srbija će vrlo brzo biti kažnjena na razne načine jer svet bolje pamti nego polusvet!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija