FOTO Vučić o rasporedu sedenja: Nisam jadnik, molili me da sednem u prvi red, ali nisam hteo

Fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa panela o Zapadnom Balkanu iz Davosa izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.
U izjavi za medije, predsednik je rekao da su ga molili da sedne u prvi red, ali da on to nije hteo, prenosi Nova.rs.
"Tamo sam birao sam gde ću da sednem, i iako su me tri puta molili da dođem u prvi red, ja to nisam želeo. Ali to je jedna od stvari koja mi je zabavna. Kada imate teške razgovore, i kada razmišljate o tome, za mene je to deo dobre zabave. Zašto? Pa kada vidite da politički protivnici nemaju ništa da kažu o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, onda misle da su se dočepali nečega, misleći da su svi površni kao i oni", rekao je Vučić, prenosi Nova.rs.
Dodao je da nije btino gde je seo.
 
"To nije suština i da ćete učitelju da se dopadnete, ako sedite u prvom redu - već je pitanje vašeg znanja", rekao je Vučić.
 
Vučić je istakao da nije "jadnik, bednik i nesrećnik" koga treba žailti.
 
"Smeta vam snažna Srbija i to što nisam deo čopora i što neću da govorim da su neki lideri ludaci. Ovde je popularno da se kaže da je Putin ludak, ovaj i onaj, ja da učestvujem u tome neću", kazao je Vučić.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na panelu o Zapadnom Balkanu, održanom u okviru Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sedeo je izdvojeno od svih lidera i sam.
 
 
Na fotografiji se vide izaslanik EU Miroslav Lajčak, premijer Hrvatske Andrej Plenković, albanski premijer Edi Rama, makedonski premijer Stevo Pendarovski…
  • Dostojanstvo

    24.01.2023 19:23
    Čovek bez elementarnog dostojanstva.
    Takva nam i država s njim.
  • Видоје

    22.01.2023 23:09
    Комплексаш
    Тамо има комплекс ниже вредности, а овде то надокнађује комплексом више вредности !
  • Видоје

    22.01.2023 22:49
    Гиле
    Наш аца је као гиле: тринаесто прасе !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija