Kancelarija za KiM: Stariji Albanci pretukli srpskog dečaka

Kancelarija za Kosovo i Metohiju je saopštila da su petnaestogodišnjeg L. M. (15) jutros četiri starija Albanca pretukla u etnički mešovitom naselju Suvi Do.
Kancelarija za KiM: Stariji Albanci pretukli srpskog dečaka
Foto: Beta/AP
Kako je objašnjeno, dečaku koji je pešačio su iz automobila u pokretu dobacivali na albanskom, on je sagnuo glavu kao znak da ne razume jezik i potom su odrasli muškarci zaustavili vozilo i pretukli ga.
"On je jutros u pratnji oca Zlatka došao u KBC Кosovska Mitrovica s vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka, a prema njegovim rečima, napadači su mu zadali više udaraca i u predelu grudnog koša i stomaka", navedeno je u saopštenju.
Kancelarija je navela da se napad dogodio na mestu gde su stacionirani pripadnici Kosovske policije zbog navodne "ugroženosti Albanaca" u mešovitim sredinama.
 
Kancelarija je ocenila da "ne sme biti mesta relativizaciji napada, jer je Lazar napadnut samo i isključivo zato što je Srbin".
  • r

    22.01.2023 18:59
    r
    Ovo je prvršilo svaku meru, Srbi mazohisti, pa dokle, ima valjda negde na drugom mestu života!!!!
  • zztop

    22.01.2023 17:34
    Petkoviću gotovo je , kancelarija će biti na kosovu al tebe u njoj neće biti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija