Vozilima sa KM tablicama zabranjen ulazak na Kosovo

Kosovska policija je na administrativnom prelazu Jarinje nastavila da zabranjuje ulazak vozilima sa KM registarskim tablicama, javlja reporter Tanjuga koji je na terenu.
Kosovska policija je danas pre podne na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice branila ulaz vozilima sa KM tablicama.
Na ulazu na KiM iz pravca Raške stvorene su velike kolone, čemu je verovatno doprineo i odron na putu, pa je otvorena samo jedna traka ka KiM.
Kosovska policija je pre dva dana počela da zabranjuje ulazak na KiM vozilima sa KM tablicama, ako im je registracija produžena nakon sporazuma Beograda i Prištine o registarskim oznakama dogovorenim 23. novembra u Briselu.
  • GremliNS

    23.01.2023 08:39
    Barikade?
    Šta bi sa barikadama?
  • @Goran Mijatović

    22.01.2023 19:20
    Kad si već toliki ljubitelj istine, idi i kaži Kipranima da je trećina njihovog ostrva teritorija Turske. Ni oni tamo ne mogu da pređu, znaš? A onda, sve u cilju istine, idi pa kaži to isto i u Atini. Baš me zanima kako će se oni odazvati na tvoju borbu protiv "propagande". I na kraju, saopšti to u Briselu. Kaži EU da je Turska, de facto, članica Unije, jer je deo njene teritorije u Uniji. Ili nije? Ili sve to sa "granicama" i nije baš tako fiksirano?
  • Goran Mijatović

    22.01.2023 18:35
    Istina
    Kosovo nije Srbija, dosta više sa propagandom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija