Gamzigradska Banja na prodaju po početnoj ceni od 72,2 miliona dinara

Firma Romulijana - Gamzigradska Banja u stečaju ponuđena je na prodaju javnim nadmetanjem po početnoj ceni od 72,2 miliona dinara.
Stečajni upravnik je objavio da najvažniju imovinu čini 12 objekata čija je ukupna površina 5.163 kvadratnih metara, kao i sporna prava na četiri parcele zemljišta.
Javno nadmetanje za Romulijanu-Gamzigradsku Banju zakazano je za 22. februar. 
Firma, čija su osnovna delatnost hoteli i slični smeštaj, u stečaju je od 2016. godine. 
  • Opametite se

    23.01.2023 18:55
    Jel opet PIO imovina?
    Baš sma gledao "Insajder" dokumentarac o PIO fondu i kako se grabi njihova imovina i rasprodaje, a u isto vreme penzijski sistem propada i nazaduje. Dakle vidimo Gamzigradska banja ode, još jedan manje, a u naprednoj budućnosti smao će Kinezi i Nemci uživati u banjama a mi ćemo da čistimo klozete i sa 65 godina, čekajući neku novu granicu za penzije!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija