Zbirke za malu maturu od utorka u prodaji

Zbirke zadataka iz srpskog, matematike i kombinovana zbirka - istorija, geografija, biologija, fizika i hemija, za pripremu osmaka za završni ispit, od utorka će biti u prodaji.
Zbirke za malu maturu od utorka u prodaji
Foto: Pixabay
Ove zbirke su zajedničko izdanje Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja i Prosvetnog pregleda, štampane su na srpskom i jezicima nacionalnih manjina, svaka sadrži po 450 zadataka raspoređenih na osnovni, srednji i napredni nivo, a na kraju zbirki se nalaze rešenja.
Namena zbirki, kako se navodi u saopštenju, jeste da đacima približi model zadataka koji će se naći na završnom ispitu u junu i da im omogući da samostalno vežbaju i proveravaju znanje.
Zbirke mogu da se kupe u knjižari Prosvetnog pregleda u Beogradu i knjižarama širom Srbije ili naruče pouzećem.
 
Sve tri zbirke zajedno koštaju 1.100 dinara, a pojedinačno zbirka za srpski ili maternji jezik košta 440 dinara, za matematiku 330, a kombinovana zbirka 330 dinara.
  • DM

    23.01.2023 11:18
    Nije mi jasno zasto se prodaje kombinovana zbirka kada je kombinovani test ukinut. Sta sad da rade deca ? Nije mi logicno da se kupi kombinovana radna sveska ako je samo jedna cetvrtina ono sto je bitno detetu sto je realno malo ili prakticno nista za pripremu iz jednog predmeta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija