Uhapšen jedan mladić zbog napada na srpskog dečaka u Suvom Dolu

Kosovska policija je saopštila da je uhapšena jedna osoba, osumnjičena da je u nedelju napala srpskog dečaka u Suvom Dolu, objavio je Kossev.
Portparol Kosovske policije za region Mitrovica Jug rekao je za Kossev da je zbog napada uhapšen 22-godišnji mladić albanske nacionalnosti. 

Uhapšeni je saslušan i određen mu je pritvor do 48 sati.

Kancelarija za KiM saopštila je u nedelju da su 15-godišnjeg srpskog dečaka L. M. tog dana u ranim jutarnjim satima pretukla četiri starija Albanca u naselju Suvi Do, u trenutku kada je krenuo od kuće peške.
 
L.M. je potom u pratnji oca došao u KBC Kosovska Mitrovica sa vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka.
 
Kosovska policija je u nedelju uveče potvrdila da je prijavljen slučaj napada na maloletnika, da je slučaj kvalifikovan kao nanošenje lakih telesnih povreda, te da se traga za osumnjičenim osobama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.