Dejan Bulatović osnovao Savez socijaldemokrata - u planu da postane stranka

Nova politička organizacija pod nazivom "Savez socijaldemokrata" osnovana je u subotu, 28. januara u Moroviću.
Na osnivačkoj sednici, za predsednika je jednoglasno izabran narodni poslanik Dejan Bulatović, bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde.
"Sa ponosom mogu da kažem da je, kako sam i najavio, osnovan Savez socijaldemokrata. Osnivačka sednica je protekla u sjajnoj atmosferi, a posebno mi je drago što sam osetio veliku pokretačku energiju od ljudi koji su mi dali podršku. Među njima ima dosta bivših članova Stranke slobode i pravde, ali i novih lica koji sada po prvi put stupaju u politički aktivizam. Usvojili smo Statut, kao i osnovne principe delovanja", rekao je Bulatović.
Kako je dodao, u narednom periodu radiće na osnivanju povereništava po Srbiji, od kojih će postati odbori.
 
"To  vidim kao preduslov za prerastanje ove organizacije u političku stranku, do čega će vrlo brzo doći. Na izbornoj skupštini će biti izabrani potpredsednici i ostali stranački organi, a do tada ćemo se rukovoditi elementarnim principima na čijim temeljima smo započeli, a to su demokratija, slobodni mediji, očuvanje poljoprivrede i sela, socijalna pravda i zaštita životne sredine", zaključio je Bulatović.
  • Sabahudin

    30.01.2023 11:13
    Omerović
    Pjevam svakom ko me dobro plaća... Faca sve govori...
  • Lopovska posla

    30.01.2023 09:57
    Lepo,nego kada se planira izlazak na tržište i unovčavanje Saveza? Pitam, čisto da znam da li se isplati učlanjenje u isti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija