U četvrtak sednica Skupštine Srbije o Kosovu na kojoj će se obratiti Vučić

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić potvrdio je danas da će se u četvrtak, 2. februara održati sednica parlamenta, kojoj će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
U četvrtak sednica Skupštine Srbije o Kosovu na kojoj će se obratiti Vučić
Foto: 021.rs
Vučić će poslanike obavestiti o toku dijaloga sa Prištinom.
Orlić je, na TV Hepi, pokazao izveštaj o toku pregovaračkog procesa, koji je dostavila Vlada Srbije.
"Ovo je dostavljeno svim poslanicima da ne bi rekli da nemaju materijal za sednicu parlamenta u četvrtak, koja je i najavljena pre sedam dana", rekao je on.
 
"Bilo bi dobro da pokažu da razumeju ozbiljnost trenutka u kojem se država nalazi i da se odgovorno ponašaju na toj sednici, podrže izveštaj i pošaljemo poruku koju razumeju svi, i u Prištini i u svetu", rekao je Orlić.
  • Ustav Srbije

    31.01.2023 18:51
    Ustav Srbije kaze da je Kosovo autonomna pokrajina Srbije. Ko je Vučić da sam na svoju ruku krši ustav ? Vučić nema ni glasove na izborima za ovo, jer da je pred izbore rekao da će da prizna Kosovo u UN ili u Nato, ili da uvede sankcije Rusiji dobio bi 0% glasova, tako da se igra sa vatrom
  • F

    31.01.2023 10:43
    F
    Neka pokaže pravi dokument umesto sto će po običaju lagati! Vucica treba uhapsiti pod hitno ko je on da sam o svemu pregovara,dogovara,odlučuje…? Sve papire,ugovore na sto pa da vidimo šta je prava problematika jer ovako je sve besmisleno! Ovamo jao tajna ovamo da raspravljamo o tome ko je ovde lud?! Traziti od zapada dokumente oni će reci tražite od vašeg predsednika..prevršila dara meru!!!
  • Профа

    31.01.2023 10:40
    Да смо независна земља не би ни разматрали ултиматуме а овако шенимо пред сваком протувом која стигне са запада.
    ПС :у току је потписивање петиције, Светосавски проглас за спас Космета. Приредили га академици и доктори наука.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.