FOTO: Tokom Vučićevog govora transparenti "Vučiću, izdao si Kosovo" i "Ne kapitulaciji"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je poslanicima francusko-nemački predlog, a tokom njegovog obraćanja u Skupštini deo opozicije je razvio transparente.
FOTO: Tokom Vučićevog govora transparenti "Vučiću, izdao si Kosovo" i "Ne kapitulaciji"
Foto: Beta/AP (Darko Vojinović)
Na transparentima je pisalo "Vučiću, izdao si Kosovo", "Ne ultimatumu, ne kapitulaciji", transparent sa slikom Olivera Ivanovića sa porukom "Odgovaraćete".
"Svako je želeo da se ovde uslika sa nekim imbecilnim transparentom, na jednom piše 'izdajnik', ne znam da li su tu mislili na sebe, kad su ga držali. Držali su transparente sa likom Olivera Ivanovića sa porukom 'odgovaraćete'. Ja sam svog sina poslao u zatvor kod Olivera Ivanovića i da prenese poruku i da ga pozdravi, i za razliku od vas koji to nosite pomagao i njemu i njegovoj porodici", kazao je Vučić, posle čega je dobio dug aplauz.
Dodao je da je "laž umesto pristojnosti nečije srednje ime".
 
"'Ne ultimatumu, ne kapitulaciji' - to mi vi kažete koji ste pustili iz pritvora 1.800 albanskih terorista, to mi vi kažete koji ste ćutali kao zaliveni 2004. kada su nam spaljivali crkve i ubijali narod. Vi pričate o kapitulaciji, pričate čoveku koji se protiv toga sve vreme borio, koji se uvek borio za srpski narod na Kosovu", poručio je Vučić.
 
 
Dodao je da "što se tiče kapitulacije, rekao sam nekoliko puta, znam ja šta je moj posao, i za razliku od drugih koji su uvodili Srbiju u sukobe, moje je da čuvam decu ove zemlje, i to ću da radim", naveo je.
 
"Ako dođe do toga - Kosovo u UN ili ne, za mene kao predsednika Ustav je sveto pismo, kapitulacija i predaja nisu opcija, i znam šta ću da učinim. Između svog ostanka na vlasti u mandatu koji mi je ustavom zagarantovan, i ne možete da ga skratite, znam šta mi je činiti, jer ne postoji izbor Vučić ili Srbija, Srbija je važna, biću uvek na strani Srbije, Vučić nije važan. Živela Srbija, predaja nije opcija", uzviknuo je Vučić, nakon čega su usledile ovacije.
  • Zoki

    04.02.2023 04:21
    Vandalizam
    Kao da nismo gledali isti prenos Skupstine
    Lepo se videlo fizickih nasrtanje
    Nemojte se pitati otkud nasilje u skolama. Eto ko daje primer.
  • Deka Goran

    03.02.2023 10:56
    Cirkus
    Ipak smo videli vuka u cirkusu.
  • Vlado

    02.02.2023 21:48
    Siledjije
    Vi kao da niste pratili Skupstinu. Kako to da Nema nojednog snimak siledjiskog napada na Predsednika Srbije od strange istih Koji drze transparent e na celu sa Milosem Jovanovicem. Svima Koji su pokusali fizickih da napadnu Predsednika treba ukinuti poslanicko imunitet I da I'm se sudi
    Eto Zasto imamo nasilje u skolama vide od profesora Milosa Jovanovica. Sto vele kad moze on nekaznjeno mozemo I mi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.