Nastavak sednice Skupštine Srbije danas od 11 sati, tema - samo Kosovo

Poslanici Skupštine Srbije danas će u 11 sati nastaviti raspravu o kosovskom pitanju.
Nastavak sednice Skupštine Srbije danas od 11 sati, tema - samo Kosovo
Foto: 021.rs
Na jučerašnjoj sednici, kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavljen je Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.
Sednici je prisutvovao predsednik Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković, kao i predstavnici Srpske liste sa Kosova.
Izveštaj je poslanicima formalno podnela vlada Srbije, Kancelarija za Kosovo i Metohiju kao i malo poznata Kancelarija za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.
 
Atmosfera na sednici u jednom delu se pretvorila u incident uz koškanje s poslanicima većine SNS pošto su poslanici dela opozicije ustali i uz povike "Izdaja, izdaja!", "Ne damo Kosovo!" i "Ua, ua!", prekinuli govor Vučića, a došlo je skupštinsko obezbeđenje.
  • Imre

    03.02.2023 11:21
    Nas predsednik je dobar sahista,samo cesto previdi potez.
  • miki

    03.02.2023 08:44
    jeza
    Ološ nastavlja sa smaranjem nacije.....
  • Analiticar

    03.02.2023 08:34
    Deluje da je juce poceo kraj naprednjacke idile.Naravno da ce se batrgati Vucic iz sve snage ali sad se vec na horizontu vidi kraj njegove vladavine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.