Petoro "Zavetnika" prešlo u SNS, Glišić kaže da im je dosta laži Milice Đurđević Stamenkovski

Funkcioner Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je da je pet članova stranke "Zavetnici" odlučilo da pređe u SNS.
Petoro "Zavetnika" prešlo u SNS, Glišić kaže da im je dosta laži Milice Đurđević Stamenkovski
Foto: 021.rs (Ilustracija)
On je na konferenciji za novinare rekao da je tim članovima Zavetnika "dosta laži, obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski, kao i njenog supruga Stefana".
"Ono što je juče uradila sa grupom istomišljenika njihovu današnju odluku učinilo je mnogo lakšom i ubrzalo je", rekao je Glišić na konferenciji za novinare.
U SNS su prešli Stefan Jovanović, odbornik u Skupštini Beograda, i odbornik u Opštini Palilula, Marija Vukmirović, odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica, Bojana Sladojević, odbornica u Opštini Palilula, kao i narodni poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Nikolić.
  • Miki

    03.02.2023 16:20
    Trgovina legalna i poštena
    Pa oni su i pre bili Sns.Takav je dogovor SNS skuplja potpise za Zavetnike uz uslov da par svojih naprednajka stavi na listu.Doslo vreme da se vrati.Aco majstore
  • НН

    03.02.2023 15:21
    кума донела, кума појела
    ... како наши стари кажу, тај ко им је скупљао потписе и гласове, сад их је узео под радну обавезу, или
    ко са децом леже да спава, буди се упишан ...
  • Goodwin

    03.02.2023 15:08
    Moralne Gromade
    Najjace mi je kad sendvich brigada lupa minuse na Njegosev citat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija