Pritvor lekaru sa VMA osumnjičenom za prebijanje supruge

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana lekaru sa Vojno-medicinske akademije osumnjičenom za prebijanje supruge.
Pritvor lekaru sa VMA osumnjičenom za prebijanje supruge
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je predložilo pritvor osumnjičenom da ne bi uticao na svedoke, zbog opasnosti da će učiniti krivično delo kojim preti, jer je za krivično delo za koje je osumnjičen propisana kazna zatvora do pet godina, kao i zbog uznemirenja javnosti, saopštilo je ranije tužilaštvo.

Osumnjičeni doktor se danas u prisustvu svog branioca na saslušanju branio ćutanjem.

On je osumnjičen da je tokom januara tukao suprugu rukama i nogama po glavi i celom telu, kao i da je udarao predmetima.
 
Takođe, sumnja se da je davio kablom, čupao za kosu, upućivao joj pretnje, vređao i ponižavao je.
 
Žena ima višestruke povrede glave, butina, vrata, trupa i ruku, uključujući polomljena rebra i lakatnu kost, koje se kvalifikuju kao teške telesne povrede.
  • Janko

    04.02.2023 05:27
    Nasilje ili nešto drugo
    Treba do detalja ispitati kako je do toga došlo šta je stvaran uzrok nemoguće da se samo muškarci optužuju mora se videti istina a i zašto do toga dolazi namerno se izvrću stvari

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija