Ugašen veliki požar u Užicu, gorele barake pored fabričkog kompleksa

Tokom ranih jutarnjih sati izbio je veliki požar u barakama bivšeg pogona nameštaja u užičkom naselju Turica, vatra je sada pod kontrolom, a niko nije povređen.
Ugašen veliki požar u Užicu, gorele barake pored fabričkog kompleksa
Foto: 021.rs
Kako je javila Nova.rs, na teren je odmah upućeno nekoliko vatrogasnih vozila, a nakon višesatne borbe sa vatrenom stihijom, požar velikih razmera lokalizovan.
Veliki plamen i gust dim prekrili su čitav taj deo grada, a uplašeni građani koji žive u blizini, izašli su iz svojih domova.
Meštani kažu da su ove hale napuštene pre skoro 10 godina, i da im nije jasno šta je moglo biti unutra da se tako zapali.
 
RTS je ranije javio da je požar u užičkom naselju Turica u barakama nekadašnje fabrike "Cveta Dabić" izbio oko 6.30 sati i zahvatio je oko 1.000 kvadratnih metara baraka.
 
U gašenju požara je učestvovalo 20 vatrogasaca sa osam vatrogasnih vozila, a otežavajuća okolnost je da je u barakama dosta gorivog materijala jer je tu bio pogon za tapaciranje nameštaja.
  • Sremica

    04.02.2023 10:44
    Samo pitam
    Jesu li ti pogoni bivse fabrike " Cveta Dabic", privatizovane za neku sicu, a radnici oterani na ulicu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.