Brnabić: Posle sednice Skupštine i oni koji ne vole Vučića mole Boga da on što duže vodi Srbiju

Predsednica Vlade Ana Brnabić ocenila je da posle incidenta na sednici Skupštine Srbije "i građani koji ne vole predsednika Srbije Aleksandra Vučića mole Boga da on što duže vodi Srbiju".
Brnabić: Posle sednice Skupštine i oni koji ne vole Vučića mole Boga da on što duže vodi Srbiju
Foto: 021.rs

Na sednici Skupštini Srbije u četvrtak, 2. februara, došlo je do koškanja poslanika opozicije i vladajuće koalicije zbog njihovog skandiranja kada su poslanici opozicionih stranaka prekinuli obraćanje predsednika reklamirajući povredu Poslovnika.

Brnabić je za TV Prva rekla da je opozicija to uradila "zbog prikupljanja jeftinih političkih poena i da je jako ružna slika poslata u svet".
"Oni (opozicija) dođu kad je njhovo vreme da govore, kažu šta imaju i nakon toga napuste sednicu. Tokom sednice, opozicija je više puta izgovorila reč Poslovnik nego Kosovo, a predsednik im se očinski obraćao", rekla je Brnabić.
 
Kazala je da se poslanik Narodne stranke Miroslav Aleksić nije pojavio drugi dan u skupštini, jer je "Vučić govorio o novcu koji je Aleksić ukrao".
 
Takođe je rekla da je laž izjava poslanice stranke Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski da ima dvojno državljanstvo i hrvatski pasoš.
 
Brnabić je ocenila i da premijer Kosova i Metohije Aljbin Kurti slabi svoju poziciju svaki put kada kaže "ne" formiranju Zajednice srpskih opština.
 
"Vučić je izvojevao ZSO, on je u Briselski sporazum ugurao SZO sa svim ovlašćenjima", rekla je Brnabić.
 
Novi napad premijerke na istraživačke medije
 
Predsednica Vlade rekla je i da je klan Veljka Belivuka imao podršku istraživačkih medija, jer su oni, kako je kazala, prenosili informacije i na taj način kriminalizovali sina predsednika Srbije Danila Vučića.
 
Dodale je i da je atentat o kome je pričao svedok saradnik Srđan Lalić na suđenju Belivukovom klanu, "bio samo jedan od atentata koji su planirani na predsednika Srbije Aleksandra Vučića".
 
"Čuli smo potvrdu da su pripremali atentat na Vučića, ali prvi put smo čuli da bi za njegovo ubistvo bilo plaćeno pet miliona evra, ali da je ‘nebo granica’ i da bi (vođa kavačkog klana Radoje) Zvicer dao koliko god para da Vučić bude ubijen, kao i da ga ne zanima ko će drugi doći na vlast", rekla je ona.
  • Zemlja čudesa

    08.02.2023 00:55
    @Ivanka
    Takođe, reč "bot" označava i larvu muve...
    U slučaju kada je reč o kompjuterima, "bot je softverska aplikacija programirana da izvršava određene zadatke. Botovi su automatizovani, što znači da rade prema svojim instrukcijama bez potrebe da ih ljudski korisnik ručno pokreće svaki put. Botovi često imitiraju ponašanje ljudskih korisnika."
  • Mrgud

    06.02.2023 10:43
    Ne!
    Mi koji ne volimo Vučića molimo Boga da odete i vi i ova kilava opozicija! Moramo komplet SVE nove ljude da postavimo sa sve novim zakonima!
  • Miki

    05.02.2023 23:09
    Izgleda da im najzad dolazi iz d... ta u glavu kako vlast poput peska počinje da curi iz prstiju. Biće to težak pad za mnoge. Ali nadam se da će se očistiti mnoge institucije, firme, fabrike... od neobrazovanih i nekompetentnih osoba, i da će se najzad početi zapošljavati stručni ljudi. Tek tada će prestati odliv mozgova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.