Mediji: Vanredni izbori mogući u septembru, Vučić razočaran ponašanjem socijalista

"Blic" piše da je u vrhu SNS nezvanično saznao da bi vanredni izbori u Srbiji mogli da budu održani već u septembru.

Kako su prenele Novosti, predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je na sastanku vrha stranke da je spreman da ide na izbore i pređe u opoziciju, radije nego da "partijski i privatni interesi vode državu".

"Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama – ni Zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara", rekao je Vučić.
Kako "Novosti" pišu, nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, a predsednik države kazao je da je "SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa".
 
On je rekao da je "veoma razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima", preneli su izvori iz SNS-a.
 
Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa".
 
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić poručio je Socijalističkoj partiji Srbije da je njegovoj stranci "dosta njihovih flertova sa opozicijom i sedenja na dve stolice", kao i da su "naprednjaci spremni da idu u opoziciju, ali neće da budu deo političkog mešetarenja", prenosi Tanjug.
  • Mile

    09.02.2023 07:15
    Izbori sto preeee!
  • Ruska salata

    08.02.2023 18:26
    Vučić zna da Srbija bez Evropske pomoći nećemo imati ni za penzije više da otplatimo. Zato treba da stavi Hitno te proklete sankcije prokletoj Rusiji i Putinu koji nas slomi, unište i uvuče u nihovo blato. Tek sada se naše oči otvore i vidimo ko su inače Rusi. Zato treba podržavati našeg Vučića.
  • Nemanja

    07.02.2023 10:58
    @zztop

    Jel ti tripuješ da će ova rupa da traje još 10 godina? xD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija