VIDEO Vučić: Rada Trajković je zapadni agent, laž je da tražim aboliciju za svoju porodicu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je predsednicu Evropskog pokreta Srba sa KiM i savetnicu u Vladi Kosova Radu Trajković da je zapadni agent.

Naveo je i da je laž to što je rekla da on traži "aboliciju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu i Metohiji", prenosi N1.

"Laže, laže, ko i svi oni iz skupštine koji su govorili sve one besmislice. Brane me taman kao i svi moji koalicioni partneri", poručio je Vučić.

On je dodao da je njegova porodica ovde.
 
"Ostaće u Srbiji, kao i ja, nikoga se ne plašimo jer ništa ukrali nismo. Krivi smo jer branimo Srbiju, branili smo je i branićemo. Međusobno priznanje – sanjajte. Živela Srbija", kazao je Vučić.
 
 
Napadima na Radu Trajković pridružila se i premijerka Ana Brnabić koja je na Tviteru napisala da je Trajković "najveća sramota našeg naroda".
 
"Ne postoji veća. Tačka. Konkurencija je ovih dana oštra, ali teško ko može da vas stigne", poručila je premijerka.
 
Ona je dodala da, kada je sve bilo gotovo, predsednik Aleksandar Vučić se izborio da Kosovo ponovo bude na agendi svetskih sila.
 
"Sam se izborio za to. To je njegov zločin?", upitala je Brnabić.
 
 
Rada Trajković je ranije danas za list Danas rekla da Aleksandar Vučić neizmerno želi da se dodvori američkoj administraciji.
 
"On pokušava, u stvari, da kroz projekat približavanja američkoj administraciji, skine svu moguću odgovornost sa svoje porodice i najbližih saradnika iz kriminalnog miljea, kao što su Zvonko Veselinović i Milan Radoičić", kazala je Rada Trajković.
 
Ona je dodala da to definitivno govori da Vučić traži amnestiju za svoju porodicu, sebe, kao i klan oko sebe – za ono što bi trebalo da uradi – saglasi se sa francusko-nemačkim predlogom za rešenje kosovskog pitanja.
 
Svako ko je pažljivo gledao Skupštinu, napominje, mogao je to da vidi – da Vučić radi na aboliciji tih kriminalnih struktara i na taj način se nudi za projekat približavanja i prihvatanja plana.
  • Bb

    07.02.2023 15:19
    Rada Orleanka
    Bravo za Radu Trajkovic. Hvala joj sto je rekla ono sto narod misli ali ne sme da kaze jer ce ostati bez plate.
  • aleksandar the velik

    07.02.2023 12:41
    Vučko
    samo reci 70% tvojih građana će sve uraditi za Srbiju (kao i Ti) !
  • Драган Шабац

    07.02.2023 12:05
    Јадна Рада
    @Petar: Госпођа Трајковић живи у Београду не на Косову и Метохији и тамо одлази само у Приштину јер је ту сигурна.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija