Predsednik "Hrvatskih suverenista" tvrdi da nije pušten da uđe u Srbiju, hteo da ide u Vajsku

Predsednik desničarske stranke "Hrvatski suverenisti" Marijan Pavliček rekao je da su ga srpski graničari sprečili da uđe u Srbiju.
Predsednik "Hrvatskih suverenista" tvrdi da nije pušten da uđe u Srbiju, hteo da ide u Vajsku
Foto: 021.rs
"Na granici sam zadržan tri sata bez obrazloženja. Nakon tri sata čekanja, kao zadnji kriminalac sam dobio objašnjenje Srbije da nisam pušten u zemlju zbog rušenja sigurnosti Republike Srbije i njenih građana", rekao je Pavliček.
On je objasnio da je kao član saborskog odbora za Hrvate izvan Hrvatske bio pozvan na druženje Hrvata u bačko mesto Vajska.

Pavliček kaže da je imao diplomatski pasoš, sa kojim je prvi put prelazio granicu, i da pre nije imao problema.

  • ludi milpojko

    08.02.2023 11:07
    A sta bi htre4o, da rusis po Srbiji,Mrs napolje
  • Grn

    08.02.2023 09:03
    @Laloš
    Ja Vulina ne bih pustio ni u ajnfort.
  • Laloš

    07.02.2023 20:50
    Eto na primer da Vulin krene u Hrvatsku sa diplomatskim pasošem da poseti Srbe na Baniji i da se druži sa njima jel bi ga pustili u Hr?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.